nova bančna realnost

Vstopamo v novo bančno realnost

Danes smo priča veliki transformaciji bančne industrije in imamo hkrati privilegij, znanja in izkušnje, da soustvarjamo našo skupno prihodnost. Izzvani smo, da izkoristimo vse priložnosti, ki nam jih ponuja hitri tehnološki razvoj.

Če so bile banke stoletja zgolj v funkciji opravljanja transakcij, gre danes za velik preskok. Transakcije so postale le ena od njenih funkcij.

Smernice razvoja bančnih storitev danes narekuje končni uporabnik, kateremu se je potrebno prilagajati in razvijati njemu prilagojene storitve. Bodočnost bančne industrije je tako v kvalitetnem odnosu s končnim uporabnikom, kjer banka postane njegov osebni svetovalec.

Čas je, da se razširimo onstran konvencionalnih meja. Z našimi že obstoječimi in novimi partnerji ustvarjamo digitalni ekosistem, v katerem se bo končni uporabnik počutil zadovoljno in varno.

Bančnega komitenta na tak način učinkovito usmerjamo in mu svetujemo glede upravljanja svojih sredstev. Nudimo mu občutek, da proces lahko upravlja sam. Banki, svojemu svetovalcu, bo le-ta hvaležen in zvest.

Vabimo vas, da skupaj z nami vstopite in izkoristite vse priložnosti, ki nam jih ponuja nova bančna realnost.