bančna platforma prihodnosti

Vstopite z nami v novo bančno realnost

Že petindvajset let navdušeno skrbimo za urejene, tekoče in brezhibne bančne sisteme. HRC je največji ponudnik programske opreme za banke in finančne institucije v Sloveniji. Ker naši produkti brezhibno delujejo, omogočajo našim poslovnim partnerjem uspešno in brezskrbno poslovanje ter osredotočanje na razvoj.

Smo uspešni dobavitelji IT rešitev in aktivno prispevamo k prihodnosti bančne industrije. Naše natančne analize proučujejo trg, tehnološki razvoj in potrebe današnjega bančnega komitenta. Vse to nam daje moč, da predvidimo smernice razvoja in kvalitetno usmerimo razvoj v tehnološke rešitve, ki optimirajo bančne procese in služijo finančnim institucijam pri ustvarjanju konkurenčne prednosti na trgu.

Ponujamo produkte, ki so razviti na podlagi učinkovite tehnologije. Vse naše storitve temeljijo na lastnih rešitvah osrednjega bančnega sistema. Naši poslovni partnerji koristijo vse prednosti moderne programske opreme HIBIS, ki so ključne za ohranjanje stabilnosti na hitro spreminjajočem se trgu.

Naše današnje stabilno poslovanje temelji na močni tradiciji, ki podpira našo vizijo banke prihodnosti. Zavedamo se, da lahko samo skupaj z našimi poslovnimi partnerji ustvarimo dolgoročne konkurenčne prednosti, ki omogočajo rast in zadovoljnega končnega uporabnika.

Vabimo vas, da se nam pridružite in s skupnimi močmi ustvarimo edinstven digitalni ekosistem v katerem bomo vsi zmagovalci.