S klikom na »Sprejmi vse piškotke« se strinjate s shranjevanjem piškotkov v vaši napravi. Piškotki so uporabljeni za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in za analizo naših marketinških aktivnosti. Za več informacij si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.
Kariera

Nove priložnosti v ekipi "hrčkov"

Vstopite v uspešno podjetje, kjer vas čakajo raznovrstni projekti s področja bančništva. V ekipi »hrčkov« boste lahko izkazali svoj kreativni potencial pri ustvarjanju novih rešitev za naše naročnike.

Pridružite se naši ekipi, ki vsakodnevno ustvarja nove rešitve na področju bančništva. V podjetju Hrc boste postali del ekipe, ki s svojimi inovativnimi idejami omogoča razvoj novih poslovnih rešitev za vsakodnevno bančno poslovanje slehernega med nami. Spodbujamo vsakega posameznika in s skupnimi močmi zagotavljamo vrhunske storitve. Najbolj smo ponosni na sproščeno kulturo, za katero skrbimo preko različnih aktivnosti in pozornosti, ki jo namenjamo naslednjim področjem:

Skrb za zdravje

Zavedamo se, da večino delovnega časa sedimo za računalniki, zato posebno pozornost namenjamo rekreaciji, kot je nogomet, odbojka, tenis, badminton, tek in pohodništvo.

Družabni dogodki

Vsako leto organiziramo jesenski piknik, pomladanski obisk fontane, "sindikalni“ izlet in zabavo ob zaključku leta, radi se družimo tudi na različnih športnih dogodkih in raznih oddelčnih teambuildingih.

Prijetna lokacija in prostori

V naših poslovnih prostorih vas bo vsak dan znova navdihovala zelena soseska, ki obdaja naše sodobno opremljene pisarne, in živahen utrip mesta Žalec (nekaj pisarn “gleda” neposredno na sosedo, Fontano piv Zeleno zlato).

Izobraževanje in razvoj

Veliko pozornosti namenjamo razvoju in inovativnim rešitvam, zato skrbimo za nenehno nadgrajevanje znanja naših zaposlenih.

Timski duh in sproščena hierarhija

V podjetju boste hitro spoznali svoje nove sodelavce, saj vas bomo vključili v ustrezne time, kjer si medsebojno pomagamo in skupaj rešujemo poslovne izzive.

Mentorski programi

Mentorski program izvajamo za novince pri pripravniških nalogah, veliko pozornosti pa namenjamo tudi mentorstvu vseh novo zaposlenih.

Skrb za lokalno okolje in družbeno odgovornost

Trajnostno delovanje se izkazuje pri našem vsakdanjem delu, saj skrbimo za racionalno energetsko porabo kot tudi za lokalno okolje.

Skrb za mlade upe

Nudimo možnosti štipendiranja, pripravništva ter opravljanja prakse za dijake in študente. Čeprav v prvi vrsti spodbujamo dokončanje študija kot prvo prioriteto mladih, se je možno dogovoriti tudi za študentsko delo med letom ali med študijskimi počitnicami.

2020
137 zaposlenih
+14 na novo
23,7%
76,3%
2019
123 zaposlenih
+14 na novo
23,5%
76,5%
2017
95 zaposlenih
21%
79%

Ponujamo vam ...

Hrc smo ekipa. In v prvi vrsti ljudje – posamezniki z različnimi znanji, željami, potrebami. Zadovoljstvo zaposlenih je naše ključno vodilo, zato ves čas skrbimo za dobro vzdušje, povezanost in dobre delovne pogoje. Zavedamo se, da je vir vseh naših dosežkov delo in vnema sodelavcev, ki nam praviloma ostajajo zvesti dolga leta. Na to smo najbolj ponosni in zato zvesto in vestno, pri svojih dolžnostih do zaposlenih, ostaja tudi podjetje.

povprečna starost
40,1 let
Konkurenčno plačilo

Delujemo v konkurenčnem okolju, zato si ves čas prizadevamo, da smo konkurenčni ne le na trgu, ampak tudi interno - pri delovnih pogojih in plačilu.

Zaposlitev za nedoločen čas

Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, ki se glede na izkušnje začne takoj ali po preteku poskusne dobe.

Izobraževanje in rast

Z udeležbo na strokovnih srečanjih in delavnicah nenehno skrbimo za dodatno izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Pri tem upoštevamo potrebe na delovnem mestu pa tudi posameznikove želje po rasti.

Fleksibilni pogoji dela

V podjetju Hrc nudimo fleksibilne pogoje dela, s katerimi stremimo k boljši uravnoteženosti službenega in zasebnega življenja.

Možnost dela od doma

Razvit imamo sistem hibridnega dela, zato lahko marsikaj naredimo v svojem domačem delovnem okolju.

Delodajalec enakih možnosti

Zagovarjamo ničelno toleranco do diskriminacije in zagotavljamo enakopravnost za vse zaposlene ter kandidate za zaposlitev.

Oglejte si aktualne oglase in nam pošljite svojo prijavo. V primeru, da ne najdete ustreznega delovnega mesta, nam pišite in obvestili vas bomo, ko bo odprto ustrezno delovno mesto.

Zgodbe zaposlenih

»Pomembno je, da vsi vemo, kaj je naš cilj, in da skupaj rastemo. Niso samo številke tiste, ki govorijo o tem, da je družina Hrc že tako velika in bo še večja; medsebojna pomoč in zaupanje jo delata še večjo. In na koncu je to zares velika vrednota.«

Luka Piletič

vodja projektov

"V to podjetje verjamem, ker ima zelo dobro vizijo za prihodnost. Najboljše pri mojem delu mi je to, da imamo super kolektiv in ko pride do neke težave, stopimo skupaj in pridemo do rešitve."

Matic Konečnik

vodja razvoja v oddelku Kartično poslovanje

"Najbolj kul pri mojem delu je to, da nikoli ni dolgčas."

Andrej Božič

vodja razvoja v oddelku Plačilni promet

»Vsak dan me čaka vsaj kak sestanek, a najrajši imam programiranje. Zdi se mi kot sestavljanje lego kock, kar nekaj gradnikov je standardnih, sodelavec pripravi kabino, sestavimo še čisto nov tip motorja in hiter avto, no, program je končan. Nato pa na testno stezo z njim...«

Maja Terner

inženir programske opreme, vodja področja

»Z ekipo smo se takoj zelo dobro ujeli. Vsakega lahko vprašaš karkoli, pa ti bo z veseljem odgovoril in pomagal. Tudi izven delovnega okolja se s sodelavci radi družimo, ekipo sestavlja res pisana, zelo prijetna druščina.«

Tanja Veg

vodja projektov

»Pri mojem delu mi je najbolj všeč to, da je delo izzivalno ter raznoliko, saj se večkrat srečujemo s povsem novimi stvarmi. Delavnik zaradi tega večkrat kar prehitro mine.«

Dušan Krajnc

inženir programske opreme, svetovalec

Bi se nam radi pridružili? Pišite nam in z veseljem se bomo odzvali. Morda imate prav tista znanja, ki jih bomo potrebovali že jutri.